LindaSofie Evasdotter
Yoga World
Livsstil

Tomtar, troll & en “yogamormor”

Jag lekte mycket själv som liten, i min egna lilla värld och jag kan nästan känna att det är så fortfarande. Jag trivs bra att bara vara jag, utan att behöva förklara mitt sätt att vara för resten av världen.

Nu kanske det låter som att jag inte alls tycker om att umgås med människor, för det gör jag absolut. Dock så kan jag känna som att jag inte riktigt passar in i dagens samhälle, en känsla som jag upplevde som jobbigt förut men nu är det snarare tvärtom.

Att ha kvar sin tro på magi som vuxen verkar vara få förunnat idag, förr i tiden så trodde människor på allt från troll till tomten. Nu får en redan i tidig ålder höra att tomten inte finns och trollen lever kvar i en dammig bokhylla någonstans och har absolut inte Facebook.

Jag blir fortfarande lite full i skratt när grannarna går förbi min framsida och tittar in på mig som sitter i gräset, under mitt “sagoträd”, bland alla tomtar och troll som gömmer sig där. Att ha barnasinnet kvar som vuxen är något jag nu mer är stolt över och uppmuntrar andra att hitta tillbaka till också.

Jag älskar verkligen att spendera tiden med min dotterdotter som är tre, inte bara för att jag är hennes mormor, utan också därför att jag får möjligheten igen att se livet från ett barns ögon, med allt vad det innebär. Barn ser på världen med ren nyfikenhet och helt utan fördomar, något som jag tycker att vi vuxna också borde göra mer. /LindaSofie

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.