LindaSofie Evasdotter
Yoga World
Livsstil

En enda prioritering – DU

En klok läromästare sade en gång till mig; Linda, du har bara några få personer i ditt liv som du behöver ta ansvar för, det är dig och dina barn. Vill du ha en förändringen, måste du ta ett beslut och jobba utifrån det, för du är skaparen av ditt eget liv.

Som coach arbetar jag med att coacha, vägleda och utveckla de som vill göra förändringar i livet. Vi är alla unika individer med olika förutsättningar, behov och värderingar. Mitt mål är att tillsammans med individen hitta de verktyg som behövs för en sund och hälsosam livsstil, detta med en enda prioritering, DU!

Om du vill ha en förändring så måste du börja med dig själv. Många går år ut och år in med en förhoppningen om att en förändringen ska komma, men glömmer det viktigaste; att göra den förändringen själv. Vill du ändra något i ditt liv, byta yrke, komma igång med någon träning, sluta röka, förändra dåliga vanor eller ha förändringen i en relation – då är det dags att kliva ur komfortzonen och ta första steget mot en ny livsstil.

Det första och viktigaste, hur jobbigt det än må vara så måste du ta ett beslut och sedan utgå ifrån det. Kom ihåg att den här förändringen börjar helt och hållet hos dig och med dig.


▪ Vad vill du förändra? skriv gärna ner på ett papper eller någon annanstans.

▪ Inom hur lång tid vill du ha den här förändringen?

▪ Konkret, vad är det du behöver göra för att komma dit?

▪ Våga ta steget ur din komfortzon och börja ta ansvar för dig och ditt liv.

▪ Följ dina innersta drömmar och kom ihåg – ingen är viktigare än du.

[ Vi kan inte och har inte heller den rätten att förändra någon annan. ]

LYCKA TILL & hör av dig om du behöver hjälp eller råd på vägen. /LindaSofie

lindasofie.evasdotter@gmail.com

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.