LindaSofie Evasdotter
Yoga World
LivsstilMeditationMindfulnessYoga

Jag är tacksamt motbevisad

Under två års tid så har vi pratat, skrattat och hjälpt varandra, men bara via telefonen och internet. I helgen så träffades vi för första gången i verkliga livet, jag och Maria Hultman Gonzalez.

Djupt inne i Hälsinglands skogar har vi mediterat, fäktas med myggor, sprungit i spöregn med åskan & blixten över oss och hittat kilovis med vacker bergskristall.

Vi har tillsammans tagit en milstolpe med att guidat härliga yogis genom “Prideyogan” i 30 graders värme och strålande solsken bland många nyfikna åskådare.

Vi har åkt Hälsingland runt, hittat cocacolablommor, undvikit björnar och letat efter troll 😉 Vi har kommit fram till ett nytt namn och hittat slutet på det sista kapitlet, tillsammans så börjar vi nu en helt ny resa.

Det har varit en hektisk men helt fantastisk helg och jag är tacksamt motbevisad, det är tydligt att det går alldeles utmärkt att hitta sann vänskap även i cyberrymden. Tack mina fina för den här helgen – familj, vänner och alla yogis och tack till dig Maria Hultman Gonzalez för att du är du. / LindaSofie Evasdotter

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.