LindaSofie Evasdotter
Yoga World
Yoga

Hängmatta Yoga

Jag älskar att yoga är något som jag kan göra var som helst, när som helst, i naturen, köket, i badkaret eller i hängmattan. Några få minuter varje dag kan vi avara för att må bättre, eller hur;)

  • Börja enkelt och lätt, lägg dig på sängen, golvet, gräsmattan, i soffan eller som jag gör nu, i hängmattan. 1 – 3 minuter räcker om du känner som många kanske gör, att tiden inte finns.
  • Blunda och låt kroppen slappna av med händerna längst sidorna. Le invändigt och låt andetagen komma naturligt.
  • Börja med att vicka sakta på händer och fötter under några sekunder, ta sedan tag i höger fot och lägg den längst utsidan på benet, upp mot stjärten. Andas i några sekunder och gör sedan om övningen fast med vänstern fot.
  • Dra sedan upp fötterna/benen i liggande skräddarställning och håll kvar så/ andas i 5 sekunder. Ta tag i höger tå och sträck höger ben rakt upp i luften, vänster ben skall ligga rak mot underlaget. Även här, andas i 5 sekunder, gör sedan lika med vänster tå/ben.
  • Ligg sedan helt avslappnat och bara rör på dina händer och fötter, ta ett djupt andetag och känn tacksamhet över att du gav dig själv den här stunden.

Namaste LindaSofie Evasdotter

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.