LindaSofie Evasdotter
Yoga World
LivsstilMeditationYoga

Vad vill du förändra?

Som samtalsterapeut och hälsocoach arbetar jag aktivt varje dag med att coacha, vägleda och utveckla människor som vill göra förändringar i vardagen.

Vi är alla unika individer med olika förutsättningar, behov och värderingar, mitt mål är att tillsammans med individen hitta de verktyg som just hen behöver för en sund och hälsosam livsstil. Det kan vara att sluta röka, förändra dåliga vanor eller ha stöttning i en relation. Att sedan kunna koppla ihop detta med meditation & yoga har visat sig vara pricken över i:et.

Tar vi vara på individens unika sätt att vara och stärker den med självkänsla och respekt, utvecklas vi framåt på ett sunt och positivt sätt ~ LindaSofie Evasdotter

Jag känner verkligen att jag älskar mitt jobb, att kunna guida individen mot en sund och hälsosam livsstil, vara den som sträcker ut handen för att sedan hålla kvar hela vägen. Att se människor läka, hur de många gånger går från hopplöshet till att faktiskt älska livet – är helt fantastiskt.

Kom ihåg att den viktigaste personen i ditt liv är du, ingen är mer betydelsefull. Så min fråga till dig är nu,

Vad vill du förändra? Svaret på den frågan kan vara början till ditt bättre jag. Att lära sig må bra, där inne, på riktigt gör att vi växer som individer, får mer energi och bättre livskvalitet. / LindaSofie Evasdotter

Don’t be afraid to be weak
Don’t be too proud to be strong
Just look into your heart my friend
That will be the return to yourself
The return to innocence.

If you want, then start to laugh
If you must, then start to cry
Be yourself don’t hide
Just believe in destiny.

Don’t care what people say
Just follow your own way
Don’t give up and use the chance
To return to innocence.

~ Enigma

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.