LindaSofie Evasdotter
Yoga World
Livsstil

Det handlar om dig

Blommorna i din trädgård vänder sig alltid i ljusets riktning, eftersom de instinktivt känner igen sin energikälla, styrka och förnyelse. Låt dig bli källan till ljus, hopp, tro, uppriktighet, inspiration och kärlek i din värld.

Låt dig påminnas om att du är komplett i alla dina sinnen och att du har begåvade skönhet, förmågor och talanger. Låt dig plocka fram dessa gåvor, vårda och utveckla dem ytterligare för att förbättra dig själv och din värld. Låt din reflektion och energi ha förmågan att omvandla allt som omger dig på ett sätt som gör det möjligt för dem att fungera på en högre nivå och i slutändan vara av större syfte. Låt alla dina handlingar, återgäldande & interaktioner med andra & dig själv fyllas med ödmjukhet och lätthet. Låt din kropp, sinne och själ sjunga i harmoni för att göra dig lyckligare både inuti och utanför. Låt dig hitta mer glädje, fred och välsignelser med varje dag som går. Håll dig hälsosam, lekfull och framgångsrik.

Låt dig påminnas om att du kan, är vacker, älskad, och som det var menat att du skulle vara. När du ber, förlåt dig själv och några andra idag, lyssna på magkänslan och gör fler av de saker du gillar. Låt dig göra skillnad genom att göra ditt bästa och genom att omfamna varje möjlighet du får att göra det. Låt dig träna dessa enkla sätt idag och varje dag. Låt din dag vara en välsignelse och låt det vara början på en underbar, rolig och tillfredsställande resa framåt. Låt det vara en resa som förnyar dig, stärker dig och gör ditt liv mer underhållande, intressant, tilltalande, framgångsrikt och meningsfullt än någonsin tidigare. Låt dig kunna hitta rätt balans och takt för att leva medvetet genom att uppskatta alla dina ögonblick och erfarenheter. Håll dig flexibel, fri och värdig.

Låt dig påminna dig en gång till idag att inget annat kan ge dig lycka om du inte hittar ett sätt att mår bra i din själ, sinne och kropp i nuet. Kom ihåg att bara när du är i fred med dig själv kan du göra något äkta som du och din värld kommer att vara stolta över. Låt dig välja att vibrera med en annan frekvens eftersom du är vacker, perfekt och ren i hjärtat av ditt hjärta. Låt din närvaro, tankar, ord och gärningar lägga till lätthet, glädje och ömhet i din omgivning så att din själ kontinuerligt kan rehabiliteras. Låt din kärlek, osjälvisk ansträngning och ljus läka allt och driva ut allt negativt från din miljö. Lev balanserad, förnuftig, graciös & välsignad.

Jag fick själv ta del av den här inspirerande texten idag och ville dela den tillsammans med er, delar av Rajesh Goyals citat översatt till svenska. Med denna läsning önskar jag dig en fantastiskt fin helg / Med kärlek LindaSofie Evasdotter

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.