LindaSofie Evasdotter
Yoga World
LivsstilMeditationMindfulnessYoga

Min egen lilla retreat ♡

Gotland – vilket paradis för yoga, mindfulness och meditation. Den finkorniga sanden, havets ständig närvaro och histioriens vingslag på en soldränkt ö. Under sommaren exploderar idylliska Gotland av yogaklasser runtom på ön men jag väljer stillheten här i år, ladda min energi och utvecklas i mitt, tillsammans med min Daniel. Med fokus på kroppen & själen andas jag in lugnet med rofylldheten och andas ut alla vardagliga måsten, jag känner tacksamhet.

Det är verkligen kontrasternas ö – Yoga, surfing, meditation och bohokänsla blandat med vacker natur, pittoreska gränder,  kulturlandskap och ett vimlande nattliv. Jag upplever enkelheten, begreppet tid och rofylldhet, jag känner kärlek, tacksamhet och ödmjukhet. Jag håller fokuset på kroppen & själen, jag andas in nuet och andas ut det jag inte längre behöver. . .

Jag avslutar den här resan med att grunda mig, att landa i kroppen, själen och i det jag har upplevt här under min egna lilla yogaretreat. Precis som yogan är jag nu jordad i tradition, kunskap & kärlek och jag åker hem grundad och utvilad, men med en aning vemod. Jag känner stark kärlek till den här rofyllda ön, till min och Daniels resa och till skönheten som alltid växer i goda möten. Tack Gotland för den här gången – jag är snart tillbaka igen. / Kärlek från LindaSofie Evasdotter

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.