LindaSofie Evasdotter
Yoga World
Yoga

Tjihooo vad jag är taggad!

Det börjar dra ihop sig för en ny termin med nya kurser, nya lokaler, nya härliga yogisar och nya blogginlägg här på bästa Yogaworld – tjihooo vad jag är taggad!

Jag ser så fram mot att komma tillbaka igen efter sommarens uppehåll, till nya supermysiga lokaler hos Ullins Yoga, till er alla på bloggen och till att utföra yoga mer kontinuerligt igen. Jag älskar känslan av att rena, stärka och balansera mitt själsliga jag på yogamattan och att nu även få göra det som yogalärarare är för mig total harmonisk helhet, jag har helt enkelt världens bästa arbete.

Ju mer jag utövar yoga desto mer märker jag hur vi alla gör det på så många olika sätt. Att grunderna i sig många gånger är desamma, men känslan hos individen, själva utövandet och hur våra förutsättningar ser ut, skiljer sig stort – vilket i sig också är helt fantastiskt.

Jag får tankarna till lilla Ronja ( som jag saknat min minsta yogi i sommar). Ni kanske minns henne från tidigare inlägg – hon som är med sin mamma på varje yogalektion, i en rosa ballerinaklänning, på sin egna rosa yogamatta och kallar mig “andas in andas ut” 🙂

Att få dela yogan och glädjen tillsammans med Ronja, hennes mamma, er och resten av alla yogisarna får mig att känna mig ödmjuk och tacksam till livet. Min själ hedrar din själ / LindaSofie

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.