LindaSofie Evasdotter
Yoga World
Yoga

Min själ hedrar din själ

Lokalerna står färdiga, ljusen är tända, doften av rökelse & chaite sprider sig genom rummen samtidigt som förväntansfulla yogis börjar strömma in för att prova på yoga, idag så välkomnade jag höstterminen med öppna armar.

Det är något alldeles speciellt med yogakurser, samhörigheten som blir, kärleken till oss själva & varandra, och livsglädjen som fyller oss med en total helhet, att få dela min resa som yogalärare tillsammans med andra är en känsla svår att förmedla men jag känner mig innerligt tacksamhet för hur långt jag faktiskt har kommit.

För många kan yoga vara ett sätt att koppla ihop sin kropp med sina känslor, ett sätt att lära känna sig själv och sin kropp. Med yoga så bygger vi upp styrka, rörlighet och balans samtidigt som den hjälper oss att hitta lugn, välmående och harmoni, något jag önskar att alla fick uppleva.

Yoga är en uråldrig tradition som härstammar från Indien och handlar egentligen om att lugna hjärnan, minska stress och släppa spänningar i kroppen, att skapa en medvetenhet för att bli mer närvarande i nuet med sina sinnen.

Stort tack till alla er som kom ikväll / Namaste LindaSofie Evasdotter

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.