LindaSofie Evasdotter
Yoga World
Meditation

Tre magiska platser

Los Gigantes, Mascadalen & La gomera var platserna för min första riktiga meditationsresa, resan som jag fick av mina och kära när jag skulle fylla fyrtio.

Jag verkligen älskade varje minut som jag spenderade på dessa fantastiska ställen. Los Gigantes med den svarta lavastranden som består av små glittrande gröna oliviner, de höga klipporna som reser sig ur havet som en 400 meter brant vägg och de underbart vackra solnedgångarna över ön La gomera. Mascadalen som är en av de mest pittoreska platserna på ön, en helt makalöst vacker dal med den lilla apelsinbyn Masca som för länge sedan grundades av Teneriffas urinvånare. La gomera, också det en magisk plats med sin vackra varierande natur, alla dessa sovande vulkaner, det gröna landskapet och de mysiga små byarna med stora odlingsplantage som ser ut som gigantiska trappor ner för bergen.

Att få spendera tiden på dessa underbara ställen, mediterandes på lavastrand, bland grönskande palmer, långt upp i de orörda bergen går inte att med ord beskriva, det kan nog bara upplevas.

Jag vaknade upp på min fyrtioårsdag, ivrig att få gå ner till stranden och meditera. Jag kände efter, -känns jag något äldre än jag gjorde igår? – nej jag tror faktiskt inte det. Efter intag av en stor hotellfrukost gick vi äntligen ner till stranden, jag bredde ut min mandalafilt på sanden och satte mig i lotusställning. Allt var så levande den dagen, molnen rörde sig som ett skådespel över himlen och vågorna slog upp på klipporna bredvid mig, bakom mig reste sig de höga vulkanbergen och framför mig, långt där borta horisonten. Kunde man vara så här lycklig, jag tog tre djupa andetag och verkligen tog in den underbara energi som fanns runtomkring mig.

Jag kommer ihåg att jag använde just den här meditationen till att verkligen reflektera över livet, till att tacka för allt som varit fram tills den dagen, min 40årsdag, för allt där och då och för framtiden och det som är menat att komma med den.

Att jag bestämde mig en gång för alla att börja må bra på riktigt har resulterat i den frihetskänslan som jag kände där och då på min fyrtioårsdag och faktiskt känner fortfarande ~ vilket är helt fantastiskt!

Fortsättning följer… / kärlek från LindaSofie Evasdotter

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.