LindaSofie Evasdotter
Yoga World
Livsstil

Jag är. . . jag

Jag tänker. . . vad är det är som gör att vi människor ofta går runt och mår dåligt varje dag, att vi egentligen utan anledning känner oss olyckliga, missnöjda och avundsjuka. Varför låter vi det dåliga mående ta över så pass mycket att det kan komma att styra hela vår vardag tills det att vi kanske inte känner oss tillfredsställd med något alls i livet. Tyvärr så styrs vi inte bara av oss själva utan också av andra människor som kanske tror sig veta vad som är bäst för oss. Det allt mer stressiga samhället vi idag lever i, och som att inte det vore nog så här vi media och sociala medier som påverkar oss på gott och ont också.

Jag känner. . .att jag får nästan svårt att andas när jag tänker tillbaka på den känslan, hur just det mående styrde mitt liv under så många år. Hur jag sakta men säkert tappade min identitet in i ett dåligt mående med en självbild som gjorde att jag önskade allt annat än att bara vara jag.

Jag är. . . jag och vet ni, idag älskar jag att vara jag, precis där jag befinner mig i livet och jag känner sådan stor ödmjukhet till att vakna upp varje dag och faktiskt känna så. Ingen är mer betydelsefull i mitt liv än just jag.

/ Med kärlek LindaSofie Evasdotter

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.