LindaSofie Evasdotter
Yoga World
Livet

Det är faktiskt helt ok att jag sitter här, mitt i natten och gråter

Idag fyllde min minsting 15 år, vilket betyder att jag inte har några småbarn här hemma längre. Nog för att jag har fyra andra småttingar som håller mormor fullt sysselsatt, men livet som småbarnsförälder börjar kännas avlägset och ett minne blott.

Jag kan en sådan här dag inte låta bli att bli sentimental och det måste få vara så, jag tror att alla mammor vid något tillfälle har känt mer eller mindre samma sak. Så det är faktiskt helt ok att jag sitter här själv i soffan, mitt i natten och torkar bort tårarna, utan egentligen ha en aning om varför jag ens gråter. Jag kan i det här läget inte heller avgöra om det är tårar av glädje, sorg, lättnad, tomhet eller tacksamhet. . . vilket är helt ok det också.

Mamma är man 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, 365 dagar om året… även när barnen är 15, 20 och 24, som i mitt fall, var av de äldsta också är utflugen hemifrån. Att dem sedan kanske inte behöver sin mamma varje dag, 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året borde vara ett fantastiskt bevis till mig som mamma att jag har lyckats uppfostrat mina barn till att bli självständiga individer.

Jag älskar att spendera tiden tillsammans med er och ibland så saknar jag också tiden med er som små lite extra mycket. Jag vill iallafall påminna er om att mamman alltid finns här och älskar er mest i hela världen, till månen och tillbaka, hela tiden, alltid och oavsett.


You know there’s a lot that goes by the front door
Don’t forget the keys under the mat
Childhood stars shine, always stay humble and kind
Go to church ’cause your momma says to
Visit grandpa every chance that you can
It won’t be a waste of time
Always stay humble and kind

Hold the door say please say thank you
Don’t steal, don’t cheat, and don’t lie
I know you got moutains to climb but
Always stay humble and kind
When the dreams you’re dreamin’ come to you
When the work you put in is realized
Let yourself feel the pride but
Always stay humble and kind

Don’t expect a free ride from no one
Don’t hold a grudge or a chip and here’s why
Bitterness keeps you from flying
Always stay humble and kind
Know the difference between sleeping with someone
And sleeping with someone you love
I love you ain’t no pick up line so
Always stay humble and kind

Hold the door say please say thank you
Don’t steal, don’t cheat, and don’t lie
I know you got moutains to climb but
Always stay humble and kind
When those dreams you’re dreamin’ come to you
When the work you put in is realized
Let yourself feel the pride but
Always stay humble and kind

When it’s hot, eat a root beer, a popsicle
Shut off the AC and roll the windows down
Let that summer sun shine
Always stay humble and kind
Don’t take for granted the love this life gives you
When you get where you’re goin’
Don’t forget turn back around
Help the next one in line
Always stay humble and kind

/ Mamma

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.