LindaSofie Evasdotter
Yoga World
Livet

Våga drömma

Det bästa sättet att nå sina mål är att visualisera det vi vill uppnå, så en gång varje år har jag och min dotter en helkväll där vi myser, sprider ut tidningar över hela köket och med papper, sax och lim skapar oss varsin visionboard – drömtavla.

Det finns egentligen inget riktigt bra ord för visionboard på svenska, men det är en “tavla” eller ett kollage av inspirerande text och bilder, så drömtavla tycker jag är en rätt bra översättning. Meningen är att du själv ska välja precis det som du vill ha och önskar på din drömtavla, som sedan är till för att göra dig motiverad och inspirerad att nå dina drömmars mål.

Tavlan ska sedan ta fram positiva känslor som får dig att må bra när du tittar på den och hjälper dig investera både din tid och energi på det du vill uppnå, dina framtida mål och drömmar. Drömtavlan ska placeras på ett ställe där du ser den varje dag och så ofta som möjligt, därför är en visionboard också ett grymt verktyg för att bli mer framgångsrik. (Jag har min placerad på kylen där både jag och alla andra kan se den).

Det viktiga med en visionboard eller drömtavla som jag säger, är att du vågar drömma fritt och stort, utan några som helst begränsningar. Förra året så hade jag med “boken om mig själv” på min drömtavla, samt jobb som Yogalärare, Hälsocoach & Samtalsterapeut, det och allt annat på tavlan blev min närmaste framtid.

Då jag över ett år nu har varit utan bil så hamnade en yogabil med på min senaste tavla. Jag har fått höra frågan många gånger varför jag har med en liten glassbil på tavlan men när en tittar nära på den så står det klart och tydligt yoga, alltså en liten yogabil 🙂 Förra veckan så bokstavligt fick jag den, en liten svart Hyundai autos tillverkad i Indien som det nu står yoga på, alltså min egna lilla yogabil. Jag bara älskar att jag kopplar ihop det så, och att jag väljer att känna tacksamhet till universum att jag får det jag ber om, så har du inte redan en egen drömtavla –  våga sväva ut, drömma och gör en tavla du också./ Med kärlek LindaSofie Evasdotter, stolt ägare till en liten yogabil 🙂

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.