LindaSofie Evasdotter
Yoga World
MeditationYoga

Yoga gör mig yngre

Jag går tillbaka 5 år, innan jag började med yoga – jag är då 37 år, väger 45 kilo och åldern har börjat tagit ut sin rätt. Barnen är 19, 15 och 10,  jag känner mig trött och gammal i kroppen, jag har ingen matlust, röker mycket och orkar typ ingenting. Jag har ständigt ont någonstans, är det inte magen eller huvudet så är det ryggen som smärtar. Jag äter medicin för epilepsin, är i slutet på en relation och det känns någonstans som att hela jag är på väg att ge upp.

▪ ▪ ▪ 

Nu – fem år senare så ser jag tio år yngre ut och känner mig ung igen, orken har kommit tillbaka, jag äter ingen epilepsimedicin, har varit nikotinfri i fyra år, min kropp är vackrare än någonsin, jag har former på rätt ställen, är vältränad, tröttheten och smärtan i kroppen har försvunnit och vågen visar 58 kilo. Jag står på händer dagligen, lyfter min egen vikt och leker med barnbarnen som att jag vore liten själv. Jag ser mig själv i spegeln med självkänsla och är stolt över att vara jag, precis där jag befinner mig i livet. Jag känner kärlek och glädje, är snäll och ödmjuk både mot mig själv och andra. Jag känner tacksamhet varje dag och att låter mig påminnas om att jag kan, är vacker och älskad, och att ingen är mer betydelsefull än jag. Genom att prioritera mig och göra sådant som jag mår bra av har jag nu mer energi och livsglädje, jag har också lärt mig att må bra, där inne på riktigt och växt otroligt som individ. Jag sänker kraven, sorterar bort sådant som är mindre viktigt och tillåt mig själv att känna att vissa stunder är helt mina. Jag lever en yogisk livsstil, tänker på vad jag stoppar i mig, hur jag behandlar min kropp och min omgivning. Jag väljer ekologiskt och helst närproducerat, väljer naturliga oljor istället för tvål & schampo och köper de flesta möbler & kläder på secondhand. Jag dricker vatten, alltid grönt eller rött te och är noga med att känna efter hur min kropp mår. Jag hjälper den att må bättre varje dag genom träning, yoga och meditation. Jag väljer att sända ut kärlek, andas in tacksamhet, och behandlar allt levande med respekt – stort TACK Yogan / LindaSofie Evasdotter

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.