LindaSofie Evasdotter
Yoga World
Livsstil

Hur lever jag min dröm?

För ett år sedan höll jag min debutbok i handen för första gången med en känsla av skräckblandad förtjusning. Jag var i uppstarten av min egna verksamhet och hade tagit “examen” som samtalsterapeut & hälsocoach med E-hälsa. Jag hade precis börjat med egna klienter, börjat hålla privat yogasessioner och var dagarna från ha min första föreläsning på CFL i Söderhamn.

Idag ett år senare så har jag sålt över 250 böcker, jag har en “egen” yogastudio tillsammans med UllinsYoga och ca 40 yogisar som går eller har gått mina nybörjarkurser, samt att kurserna som startar i januari nästan redan är fullbokade. Jag är bloggare här på en av Sveriges största yogatidningar, har nästan 4000 följare på Insta och blir sponsrad med jättefina yogakläder inför olika event. Jag blir kontaktad dagligen av människor som vill ha råd & hälsotips, yogisar världen över som ger fantastisk feedback, små & stora företag som vill samverka och jag är bara några dagar nu från att medverka i livepodden från scenen under Stockholms Yoga & Dansfestival.

Jag fick frågan senast i morse – hur lever jag min dröm? – för mig har svaret på den frågan nästan blivit självklar. . .

Tro på dig själv, känn tacksamhet, var ödmjuk och ge kärlek.

/ Kärlek från LindaSofie Evasdotter

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.