LindaSofie Evasdotter
Yoga World
Yoga

En magisk helg

Efter två veckors sjukstuga är nu pluskontot påfyllt för lång tid framöver, jag har haft en helt fantastik helg i Stockholm på YoDa Festivalen. Två dagar fylld med kärlek, yoga, dans, musik, behandlingar, gongbad, kramar, god mat och underbara möten + att jag var med i en livepodd för första gången. Jag känner sådan ödmjukhet till att få vara en del i allt detta, till att få kalla det här mitt jobb, till den gemenskap som yogavärlden förmedlar och den kärlek jag känner för alla människor i den. Det är svårt att summera den här helgen i text, så jag gör det i bilder istället.

Tack alla inblandade för den här underbara helgen, tack Angelica & Jojo för ett fantastisk jobb med att sy ihop hela festivalen, tack YOGIA för de supersnygga yogakläderna, tack SPORTAPOTEKET för det fina linnet och tack MALASWEDEN för det vackra halsbandet ❤️ Med kärlek LindaSofie Evasdotter

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.