LindaSofie Evasdotter
Yoga World
Livet

Hitta vardaglig glädje

“Livet är det som händer medan vi är upptagna med att planera andra saker” ~ John Lennon

Ta fram papper och penna och skriv för hand,

  • Jag känner glädje när . . .
  • Jag känner mening när . . .
  • Jag blir lycklig av att . . .
  • Mitt drömliv är att . . .

Igår var mitt minsta barnbarn hos mig och hälsade på, om ni bara visste hur mycket det värmde i mormorhjärtat när han bara 11 månader gammal sa “mommo” flera gånger, för mig är det ren skär vardaglig glädje.

En bra början till vardaglig glädje är börja unna sig att se på livet förutsättningslöst, det kan hjälpa dig att känna dig mer harmonisk, leva i nuet och uppskatta vardagen. Ägna större uppmärksamhet åt de små ögonblicken i livet som ofta går obemärkt förbi, om du börjar att göra det så öppnar du upp dig själv för den glädje som även de små sakerna kan ha att erbjuda. / Kärlek från LindaSofie Evasdotter

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.