LindaSofie Evasdotter
Yoga World
Yoga

Mina bästa tips

Från min erfarenhet av att lära ut yoga så vet jag också att en bra lärare alltid lär sig. Yoga som en levande tradition fortsätter att utvecklas hela tiden och det vill jag som lärare att min undervisningsmodell ska göra också. Att hitta sin egen väg är avgörande för att skapa en yogaundervisningstil som känns genuin och äkta, att lära genom att göra, våga tro på sig själv, visa ödmjukhet mot andra och att våga tänka lite utanför ramarna har tagit mig dit jag är i dag.

I nästa nummer av Yoga World så delar jag med mig mina bästa tips till dig för att utvecklas som lärare i den fantastiska yogavärlden. / Kärlek från LindaSofie Evasdotter

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.