LindaSofie Evasdotter
Yoga World
Yoga

HJÄLP – vi ka alla stötta varandra i gungande yogabåten

Älskade yogi och tack bästa LindaSofie att jag får gästblogga hos dig. Du som inte känner mig, Tanja Dyredand heter jag och är yogalärare, holistisk coach, reiki master och nybliven författare till boken ”Skratta&Pausa” 


Jag räcker ut mina armar, och ödmjukt ber om hjälp. Jag vet att jag inte är ensam. Vi är många som sitter i denna gungande båt, med turbulent ekonomi, ovisshet och otrygghet. Med en bakomliggande sjukdom (hjärta) är jag i riskzon och i ofrivillig karantän, med avbokad vår och 0kr ersättning för förlorade aktiviteter. Och jag vet att jag inte är ensam. Vi är många som krigar, kämpar och försöker hålla lugn, se på saker positivt och ovanför allmänna samhällshysterin. Det kommer att finnas ett före och efter corona. Saker vi tagit för givet får omvärderas. Planer raseras. Inkomst, förhållanden och trygghet ruckas ordentligt om.  


MEN. Nu är också tid för kreativa flöden. Att hitta nya vägar, nya sätt. Att skapa ännu mer medmänsklighet, empati och omtanke. Egentligen allt det vi som yogalärare försöker ge våra yogisar även till vardags. Så snälla älskade du, det är dags att förenas ännu mer. Låta vårt viktiga medmänsklighetsarbete nu lysa ännu starkare. 

Jag skulle vilja samla länkar och erbjudanden från er yogisar, online och irl, som jag sedan kan lägga upp och lägga ut, för att tipsa om, i mina sociala kanaler. Så min önskan är att du hör av dig, antingen här i kommentarer eller till mig på tanja@skrattapausa.se  – 


Så jag börjar här med vad jag kan erbjuda just nu. Du fyller sedan på med det du kan erbjuda. Känner du dig manad att hjälpa någon direkt  – kontaktar du dem. För att stötta mig just nu.

  • Köp min bok ”Skratta&Pausa”, där jag samlat 80 enkla vardagsövningar som aktiverar vagusnerv för att minska hjärntrötthet,  smärta stress, balansera hormoner och få dig att sova bättre. I boken även ett stort kapitel om self-love med chakran, mudras, kristaller, eteriska oljor, zonterapi och annat. Du köper bok via www.pug.se/skratta-pausa
  • Online stress coaching, reiki healing, medial vägledning, readings tarot/orakelkort fråga om hälsa, kärlek, karriär, ekonomi vad du vill.  Hör av dig till mig och boka tid tanja@skrattapausa.se 
  • Köp presentkort till dig eller ngn du tycker om. Presentkort på valfritt belopp räcker 1,5 år! 
  • Kommer även lägga upp guidade meditationer osv på min kanal www.youtube.com/tanjadyredand


Så. Hoppas vi nu kan hjälpas åt. Skriv gärna här vad du erbjuder och kom ihåg att vi kan inte alla göra allt, men alla kan göra något. Kramasté (Namasté med kram) //Tanja 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.