LindaSofie Evasdotter
Yoga World
Livet

Till er alla

Det är en turbulent tid runt om i världen med många omställningar i det vardagliga livet, arbetet och den fysiska kontakten med våra medmänniskor. Jag applåderar gärna för att hylla vårdpersonalen, men vill också sända ut kärlek – till er alla.

Kärlek till alla er mammor och pappor som finns för era barn, till alla er barn som finns för era föräldrar, till alla övriga familjemedlemmar som bryr sig om sina nära och kära. Kärlek till alla er företagare och er som är anställda, till alla er inom kommuner, landsting och myndigheter, till alla er medmänniskor i samhället, till era familjer, vänner, grannar och bekanta som nu finns till för varandra.

Jag sänder ut kärlek till alla som behöver den. Ta hand om varandra. / LindaSofie Evasdotter

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.