LindaSofie Evasdotter
Yoga World
Livet

Idag är jag Tacksam för:

A GRATEFUL HEART IS A MAGNET FOR MIRACLES

Att skriva tacksamhetsdagbok är en enkel och kraftfull metod för att ta kontroll över din egen lycka. Det enda som krävs är fem minuter av din tid varje dag. Dessa minuter ger dig möjlighet att förändra ditt liv.

Många av oss går runt med inställningen att “bara det här och det här händer så kommer jag att bli lycklig”. Vi tänker att lycka föder tacksamhet, men i själva verket är det tvärtom.

Allt fler studier visar på de stora fördelarna med att skriva tacksamhetsdagbok. Det är en enkel men kraftfull metod för att ta kontroll över din egen lycka. Allt du behöver lägga är fem minuter av din tid varje dag. Dessa minuter ger dig möjlighet att förändra ditt liv.

När du skriver ner och reflekterar över dina upplevelser skapas ett känslomässigt djup. Några av de positiva effekterna som forskningen har hittat är:

– bättre sömn
– mindre stresskänsla
– mindre sjukdomar
– mer känsla av lycka i vardagen
– nya perspektiv på vad som är viktigt i livet
– större självmedvetenhet
– insikt i vad man behöver mer eller mindre av i sitt liv

Idag är jag Tacksam för min nya tacksamhetsdagbok, skriven av Sanna Sporrong. – Rekommenderar den varmt. / Kärlek från mig.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.