LindaSofie Evasdotter
Yoga World
Yoga

VACKRALIV YOGA

Jag är så tacksam över paketet som kom med posten den här veckan och för den fina samverkan mellan oss Gabriella, VACKRALIV YOGA.

”VACKRALIV YOGA skapades med Passion för Yoga, Vacker YogaDesign & Funktionalitet för ett magiskt YogaFlow. Allt för en Yogis värdefulla stund på Yogamattan! 

Med grundvärdering att ta hand om vår Moder Jord har VACKRALIV YOGA ett miljövänligt tänk i samspel med långvarig kvalitet. Yogamattorna är Eco & helt fria från gifter, pvc & biologiskt återvinningsbara. 
Med 20 års bakgrund inom mode, design & coachning samt stark passion för yogapraktik, mindfulness & framförallt Vacker yogadesign så skapades VACKRALIV YOGA i Göteborg. Kreativiteten växte till liv från hjärtat och med inre sanning i lilla Ericiera, Sandhi House, under Globayogas Yogautbildning. 

VACKRALIV YOGA är inspirerat av Chakrabalans & chakrasymbolen Muladhara/Rootchakrat & att vara grundad som ligger med i VackraLiv Yogas logo. även att lyfta den inre Kärleken till dig själv. BE MORE YOU!

💖

Jag förälskade mig i budskapet och är nu stolt ambassadör för VACKRALIV YOGA ♡ https://www.vackraliv.se/

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.