LindaSofie Evasdotter
Yoga World
Okategoriserade

Covid-19

Feber, hosta, huvudvärk, nästäppa, öronvärk, halsont, illamående, kräkningar, ledvärk, lukt & smakbortfall samt andningsproblem och bihåleinflammation… Covid-19 har varit min verklighet sedan i början av december, men nu äntligen börjar det gå åt rätt håll.

Djupa andetag, mjuka rörelser och medveten närvaro. Min kropp känner igen sig, den kan det här, jag andas in ny energi och släpper den trötta känslan. Jag är inte riktigt tillbaka än, men snart så.

I kommande nummer av Yoga World går jag igenom lättare yogaövningar som kan inspirera dig som är nybörjare eller kanske hjälpa dig som är van yogi med att komma igång igen efter ett längre uppehåll. / Kärlek från mig

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.