LindaSofie Evasdotter
Yoga World
Okategoriserade

Samtalet som förändrade mitt yogaliv.

Jag vet inte om jag någonsin har berättat hur det kom sig att just jag blev bloggare på Yoga World, men det hade helt klart en aning med min “epilepsihjärna” att göra.

För två år sedan funderade jag på att börja blogga igen efter ett ganska långt uppehåll och tänkte: Vart kan jag blogga i yogavärlden? – Yoga World. Så utan att egentligen tänka vidare letade jag upp ett nummer till dåvarande redaktör för tidningen, ringer och säger;

– Hej mitt namn är LindaSofie Evasdotter, om jag skulle vilja blogga hos er hur gör jag då? En troligtvis väldigt förvånad redaktör svarar att jag har kommit helt rätt men att tidningen redan har maximalt antal bloggare för tillfället. Så vi pratar vidare en stund och samtalet avslutas med att jag får lämna mina uppgifter ifall att det skulle bli en öppning på Yoga World längre fram.

(Det går mindre än 24 timmar då telefonen ringer)

– Hej det här är Sara från Yoga World, efter att vi hade pratas vid igår fick jag ett avhopp från en av bloggarna, är du intresserad?

-JAAAAAAAAAAA!

Igår firade jag hela två år tillsammans med Yoga World, två år sedan det samtalet som förändrade mitt yogaliv och två år tillsammans med er. Jag är så himla tacksam idag och alla andra dagar! / Kärlek från mig.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.