LindaSofie Evasdotter
Yoga World
Livsstil

Tillåtelse att älska och visa sin kropp.

. . . med och utan brister.

För att vi ska lära oss att älska våra kroppar måste vi först sluta döma andra människor utifrån deras. För när vi kritiserar en annan persons kropp skickar vi meddelandet – både till dem och till oss själv – att kroppar är ett giltigt mått på en persons värde. Vi måste sluta med det. Jag som du förtjänar att bli älskad och accepterad i vår egen kropp precis som den är. Det gör alla andra också. 


Jag är 43 år, har fött tre barn och är mormor. Jag har gått upp i vikt och ned i vikt. Jag har tränat mycket och ingenting alls. Jag har ätit onyttigt och jag har ätit nyttigt. Jag har mått dåligt och jag har mått bra. Jag gör valet att älska och visa min kropp, med och utan brister. Den är vacker – precis som din!

/ Kärlek från mig.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.