LindaSofie Evasdotter
Yoga World
Okategoriserade

“Only Love can truly save the world”

Detta blogginlägg är i samverkan med soulfactory.se som har tagit fram den här unika kärleksfulla tröjan, där ALLT överskott (150 kr/tröja) går oavkortat till UNHCR.

Det är bråttom nu! Tom 31mars dubblar Akelius Foundation summan av insamlade medel. Just nu känns det extra viktigt att vara med och skicka ut positiva budskap i världen. Att vi alla står samman och vi väljer en annan väg. Kärlekens väg. Texten på tröjan står för allt detta, “Only Love can truly save the world“.

Så gå in via länken här nedan och bidra med att köpa din tröja du också. (varken jag eller soulfactory.se tjänar något på detta). Varför köpa denna tröja? Förutom att vi hoppas kunna skänka vidare mycket pengar till behövande just nu i Ukraina, känns det extra viktigt nu att vara med och skicka ut positiva budskap i världen.

Tillsammans väljer vi en annan väg. Kärlekens väg.

Köp din tröja här: https://www.soulfactory.se/yogaklader/yogatrojor/t-shirt-valgorenhet-only-love-can-truly

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.