LindaSofie Evasdotter
Yoga World
LivsstilOkategoriserade

HÄLSO- & TRÄNINGSHELG

3-4 JUNI | HÄLSINGEGÅRDEN ERIK-ANDERS

Har du inte anmält dig till vår hälso- och träningshelg den 3-4 juni än så är det hög tid att göra det nu! Ta med dig en familjemedlem, en vän eller en kollega och njut av en helg fylld med aktiviteter, träningspass, yoga, föreläsning om helhetshälsa, workshop, god mat och skön avkoppling tillsammans med mig/oss i riktig härlig hälsingemiljö på magiska Hälsingegården Erik-Anders med eller utan boende.

För mer information, priser och anmälan, besök vår hemsida www.jkmovement.se / Namaste LindaSofie Evasdotter

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.