LindaSofie Evasdotter
Yoga World
Livet

Yin och yang

Höstens yoga är äntligen igång på riktigt med en tokhärlig start. Förra veckan avslutades jobbveckan med dubbla sessioner företagsyoga på en brygga i vår vackra skärgård och invigning med snittar och bubbel för två företagare som nu mer kommer att utföra massage i anslutning till vår fina studio.

Den här veckan började med en fullbokad nybörjarklass i tisdags och fullt var det också på senioryogan igår. Igår kväll fylldes också studion av ett helt underbart gäng med småyogisar och ikväll startar vi upp med den populära drop in yogan igen. Jag andas in tacksamhet och sänder ut kärlek.

På den privata fronten av mitt liv befinner jag mig i berarbetningsfasen, jag visste att det skulle göra ont när dagen kom men inte så här fruktansvärt ont. Det sägs att det blir lättare och att du har det bättre nu, men jag är fortfarande tveksam till det. Du är med mig i varje andetag min fina, kloka och envisa Selma.

Vi – nu och för alltid! Jag andas knappt alls och sänder ut tomhet.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.