LindaSofie Evasdotter
Yoga World

Om mig

Hej och välkomna till mig & min blogg ♡

Mitt namn är LindaSofie Evasdotter, jag är 41 år, mamma till 3 och mormor till 2. Jag bor i lilla Söderhamn och arbetar i egen regi som Samtalsterapeut, Hälsocoach och Yogalärare. Jag älskar att vara jag, precis där jag befinner mig i livet och känner stor tacksamhet för att vakna upp varje dag och känna att jag faktiskt mår bra.

I oktober 2018 så släppte jag min debutbok, Meditation & Yoga – Vägen till ett bättre jag. En självbiografi och handbok skriven med kärlek för att lära sig vara här och nu, få mer energi och bättre livskvalitet med meditation & yoga som verktyg. Läs mer om den här, Meditation & Yoga – Vägen till ett bättre jag

I den här bloggen får du som läsare ta del av min personliga resa, olika övningar och erfarenheter, allt som berör mig med yogan som livsstil. Kom ihåg att ingen är mer betydelsefull än du.

Namaste

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.