LindaSofie Evasdotter
Yoga World
Yoga

En oas fylld av kärlek

De tända ljusen, doften av rökelser och örtte. Harmonin, livsglädjen och alla kärleksfulla yogisar med en sådan sprudlande energi. Tillsammans delar vi glädje och skratt, sorg och tårar. Vi andas in och föreställer oss den bästa versionen av oss själva, vi andas ut och släpper den del av oss som vill tro något annat.

Jag känner en sådan enorm tacksamhet över mitt yrke. Att i kurser och privatlektioner få vara en del av mina yogisars resa framåt, att arbeta med varje enskild individs olika förutsättningar och följa deras personliga utveckling, både mentalt och kroppsligt. Och som jag älskar att spendera tiden i min yogashala – en oas fylld av kärlek.

Det är nästan precis två år sedan nu som jag startade mitt företag; Hälsa & Välmående – kombinationen yoga, coaching & terapi.💛

Mina yogaelever kan komma till min klass inte bara i behov av ett yogapass, utan också med en känslomässig smärta och behovet av att prata med någon. Många kanske börjar yoga för att jobba med sin stress och korrigera fysiska delar i kroppen men för att en läkningsprocess ska kunna ta sin början handlar det om att balansera kropp och tanke. Den förlösande effekten nås just genom kombinationen av att prata om sina känslor, samt uppleva dem fysiskt.

Genom att få prata kan individen skapa sammanhang, sätta ord på sin upplevelse samt förstå och se olika livsmönster, men samtalet hjälper bara till en viss gräns. Känslor och upplevelser fastnar i kroppen och utan att ta hand om sina fysiska blockeringar blir det svårt att släppa de trauman man går och bär på.

Genom att kombinera samtal och yoga kan individen uppleva läkeprocessen och den fysiska förändringen, hur det känns att slappna av och vara närvarande i nuet. En läkningsprocess börjar inte förrän vi tar hand om helheten och börjar jobba aktivt med att förankra förståelse i upplevelse, det handlar egentligen om att tala till människans olika delar på rätt sätt.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.