LindaSofie Evasdotter
Yoga World
Yoga

VACKRALIV

I sommarnumret av YW lyfte vi några studios i Göteborg. Jag vill berätta lite mer om dem och den första kommer här,

VACKRALIV Studion är anpassad för 8 st Yoginis i en mysig lokal att komma som en är. VACKRALIV kan med glädje informera om att YogaMagi & Yogaklasser med erfarna & härliga Yogalärare finns på plats mitt i Majorna, Göteborg. En mindre & personlig Yogastudio med plats för gemenskap, att få känna sig trygg och connecta med likasinnade yogis.

I VACKRALIV Studio skapas även yogaevent, kurser & workshops inom yoga, spiritualitet & välmående. En plats för dig att connecta inom yoga & få se hela VACKRALIV Premium Kollektionen på plats, mötas & vara i Yogans Magi & få vara DU. 

BE MORE YOU!

VACKRALIV Showroom / Shop har öppet tisdagar & torsdagar kl. 13-18:00

Följ @vackralivyoga på Instagram för mer information kring event, kurser & workshops samt Retreat.
VACKRALIV SHOWROOM ~ Mariaplan 1, Göteborg

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.