LindaSofie Evasdotter
Yoga World
Yoga

Visst är det fantastiskt!

2020 – Ett helt nytt yogaår med helt nya möjligheter, visst är det fantastiskt. Om några veckor startar vårens alla yogaklasser och nya som gamla yogisar kommer att fylla studion med förväntningar, gemenskap och kärlek.

Jag älskar att spendera tiden i yogastudion, en oas av värme som möter mig varje gång när jag låser upp dörren. Harmonin, livsglädjen och alla kärleksfulla yogisar med en sådan härlig sprudlande energi. Tillsammans andas vi in det nya och skäpper det gamal, det är nytt år och möjligheterna är helt och hållet våra.

Jag älskar att vi tillsammans andas in det nya härliga och andas ut det vi inte längre behöver. Det är nytt år, det går mot ljusare tider och möjligheterna är helt och hållet våra – visst är det väl fantastiskt!  

Btw älskar mamma Evas hemstickade yogasockor som finns i olika färger att köpa i studion ♡

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.