LindaSofie Evasdotter
Yoga World
LivsstilMeditationYoga

Vägen till ett bättre jag

Vad är det som gör att vi människor ofta går runt och mår dåligt, att vi egentligen utan anledning känner oss olyckliga, missnöjda och avundsjuka. Varför låter vi det dåliga mående ta över så pass mycket att det kan komma att styra hela vår vardag, tills det att vi kanske inte känner oss tillfredsställd med något alls i livet.

Tyvärr så styrs vi inte bara av oss själva utan också av andra människor som kanske tror sig veta vad som är bäst för oss, det alltmer stressiga samhället vi idag lever i, och som att inte det vore nog så har vi media och sociala medier som också påverkar oss på både gott och ont.

Jag får nästan svårt att andas när jag tänker tillbaka på den känslan, hur just det mående styrde mitt liv under så många år. Hur jag sakta men säkert tappade min identitet in i ett dåligt mående med en självbild som gjorde att jag önskade allt annat än att bara vara jag . . .

Så börjar inledningen i min debutbok, Meditation & Yoga – Vägen till ett bättre jag, som släpptes i oktober förra året. En självbiografi & handbok skriven med kärlek för att lära sig vara här och nu, få mer energi och bättre livskvalitet med meditation & yoga som verktyg.

Min själ hedrar din själ. Genom att prioritera dig och göra sådant som du mår bra av, förstärks din energi och livsglädje. Att lära sig att må bra, där inne, på riktigt, gör att du växer som individ. Sänk kraven, sortera bort sådant som är mindre viktigt och tillåt dig själv känna att vissa stunder är helt dina. Ingen är mer betydelsefull än du. Den här boken handlar om en förändring och vägen till ett bättre jag. En självbiografi och handbok skriven med kärlek för att lära sig vara här och nu, få mer energi och bättre livskvalitet med meditation & yoga som verktyg. Det här är en del av min resa och jag önskar dig all lycka med din.

/ LindaSofie Evasdotter

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.