LindaSofie Evasdotter
Yoga World
Yoga

Du kan uppnå mer än du tror

Många av oss är rädda för att misslyckas, vi känner oss osäkra om vi gör rätt och jämför oss allt för ofta med andra. Just därför är det så fantastiskt att yoga tillhör alla, jag har sagt det förut och jag säger det igen, det finns ingen hierarki i yoga. Övningarna tillhör helt och hållet dig, att hitta den stil och övning som passar dig är en del av resan.

Jag utövar yoga på mitt sätt och du är helt fri att utöva på ditt. Vi är alla olika individer med olika förutsättningar, vi är byggda på olika sätt, har tränat olika länge, lärt oss själva eller blivit lärda av olika lärare som i sin tur utövar yoga på sitt egna sätt – däremot så är vi alla människor på samma “resa”.

Jag personligen är otroligt stolt över mig och min yogaresa, hur jag har lärt känna mig själv och min kropp genom den. Hur jag har utvecklas framåt, tagit steg bakåt, ramlat, tappat balansen, kämpat, gråtit, skrattat och rest mig upp för att göra samma sak om och om igen. Jag är stolt för den jag är tillsammans med yogan, hur jag för varje dag lär mig nya saker, öppnar upp för det som är positivt och inspirerar andra till att göra samma sak, följa sitt livs resa.

“5 saker som yoga har lärt mig:
1. Ära din kropp
2. Släpp saker som inte längre tjänar dig.
3. Andas.
4. Var närvarande. . . och var okej med det.
5. Du kan uppnå mer än du tror.”

/ LindaSofie Evasdotter

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.