LindaSofie Evasdotter
Yoga World
Livsstil

En tanke ~ hur lever du?

Den här veckan kom jag i kontakt med en tjej som arbetar aktivt i föreningen Rädda Regnskog, en förening som har räddat över 2000 hektar regnskog och som jag nu själv är stolt medlem i.

Rädda Regnskog är en ideell förening med säte i Sverige som arbetar för att skydda tropisk skog i Latinamerika och samtidigt stödja lokalsamhällen i skogens närhet. Projekten väljs ut med stor omsorg och många faktorer tas med i bedömningen; skogsområdets sociala och biologiska skyddsvärde, den lokala organisationens kompetens, utsikterna för att skyddet ska fungera långsiktigt, hur stort behovet är och vad insatserna beräknas kosta. En stor eloge till er för det arbete ni gör ♡ ett fantastiskt initiativ.

Den yogiska livsstilen har gjort att jag blivit mycket mer medveten, jag tänker först och handlar sedan. Jag tänker på vad jag stoppar i mig, hur jag behandlar min kropp och min omgivning. Jag väljer ekologiskt och närproducerat, naturliga oljor istället för schampo & tvål och köper de flesta möbler och kläder på secondhand. Jag äter fortfarande vissa former av kött, fast i väldigt små mängder, jag dricker alltid grönt eller rött te och ber alltid om ekologiskt när jag är på restaurang. Jag är noga med att känna efter hur min kropp mår och hjälper den att må bättre varje dag genom yoga, meditation och mindfulness. Jag är ute i naturen så gott som varje dag bara för att få andas in den underbara luft som vi faktiskt fortfarande har kvar. Och framför allt så väljer jag att sända ut kärlek, andas in tacksamhet till livet och behandla allt levande med respekt. Våra dagliga val gör faktiskt skillnad, så en tanke ~ hur lever du? / Med kärlek från LindaSofie Evasdotter, bloggare här på YOGAWORLD.SE.

https://raddaregnskog.se/

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.