LindaSofie Evasdotter
Yoga World

En yogisk livsstil handlar mycket om kärlek, att vara snäll och ödmjuk både mot sig själv och mot andra. Att känna tacksamhet & glädje varje dag och att låta dig påminnas om att du kan, är vacker och älskad, ingen är mer betydelsefull än du.

Genom att prioritera dig och göra sådant som du mår bra av förstärks din energi och livsglädje. Att lära sig att må bra, där inne på riktigt gör att du växer som individ. Sänk kraven, sortera bort sådant som är mindre viktigt och tillåt dig själv att känna att vissa stunder är helt dina.

Tre nycklar till en yogisk vardag ~ Mediyogann.se

Träna tålamod
Ha en realistisk syn på livet. Acceptera att saker inte alltid händer så fort som du skulle önska. Acceptera att tiden går i sin egen takt och inte anpassar sig efter dina förväntningar.
Bara för att något inte händer för dig just nu betyder det inte att det aldrig händer! Slappna av, gör en sak i taget och ha mod att tåla väntan.

Var snäll
Det här är hjärtat i en yogisk livsstil.
Sluta gnälla, sluta skvallra, var lite snällare och mjukare, både mot dig själv och andra, för din egen skull. Lägg händerna på hjärtat och önska dig själv kärlek, trygghet och frid.

Ha tillit
I yoga handlar det aldrig om att vara perfekt. Allt är en pågående process, vissa dagar är bättre, andra dagar är mindre bra. Vi är alla människor! Enkelt sagt lär yoga oss att vi får det vi behöver för att växa. Det är som ett litet expriment i mindfulness där det inte finns något rätt eller fel – du lär dig vem du är, och det kan skifta beroende på vad som händer i ditt liv.

Kärlek från LindaSofie Evasdotter, bloggare här på YOGAWORLD.SE

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.