LindaSofie Evasdotter
Yoga World
Yoga

Vem är Yogia?

Jag tänkte att jag lite då och då skulle lyfta fram andra yogisar som lever och verkar sin dröm. Först ut är Katarina ♡ 

Katarina och är en yogi i sinne och själ som har yogat i många år och är utbildad yogalärare Ayur yoga 200h. En utbildning som gav henne enormt mycket, inte minst på det personliga planet, hon är även utbildad till barnyogalärare för Global Yoga. I maj 2016 avslutade hon också en utbildning i Stockholm “Graceful Living” med inriktning design och inredning – hållbar design och besjälad inredning. Dessa utbildningar öppnade hennes ögon för någon nytt i livet. Hon har tidigare drivit/ varit delägare i en mycket framgångsrik butik och webshop i Helsingborg med 25 anställda och som fått flera fina priser, till exempel “Årets Butik i Sverige 2013”.

Idag driver hon yogashoppen Yogia.se som är hennes dröm att kunna dela med sig av livets goda på yogamattan. Katarina vill bjuda in alla till yogan och försöka göra den lite rolig med härliga kläder, yogamator som slår dig med häpnad och tillbehören du inte visste att behövde för att göra din yogaträning komplett. Yogan är bred och det finns många olika yogastilar och yogalärare. Och kanske har det aldrig funnits något som är så speciellt som just att välja yogastil och yogalärare. När du hittar det rätta så blir det som gift – ett nyttigt och glädjefullt gift. Olika yogastilar vill ha olika tillbehör och kläder. Kundalini använder mest vita kläder då det vita stärker ”ljuset” eller det elektromagnetiska fältet/auran. Ashtangan använder mest åtsittande kläder då det är en mycket fysisk krävande yogastil, Yin yogan brukar uppskatta lite varmare yogakläder, en bolster (lång kudde), strap/band och några yogklossar och Hot Yogan uppskattar yogashorts eftersom man av naturliga skäl blir väldigt varm.

Hos Katarina & Yogia hittar du allt för yogisen som söker efter det där lite speciella. Katarina letar världen över efter varumärken som hon tror ska passa just dig, vilket gör Yogia till din ultimata Yogashop på nätet. Jag personligen älskar kläderna och rekommenderar butiken varmt. / Med kärlek från LindaSofie Evasdotter

Besök Yogia här: https://www.yogia.se/

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.