LindaSofie Evasdotter
Yoga World
LivsstilMeditationYoga

Live by the sun – Love by the moon

För fem år sedan så kom den stora förändringen, då ytterligare ett av mina förhållande tog slut. Jag blev lämnad den gången och förstod verkligen inte varför, men känslan och tanken blev glasklar den kvällen – aldrig någonsin mer ville jag känna så här.

Jag trodde helt ärligt att jag skulle dö när dörren slogs igen bakom mig, benen höll mig inte uppe längre och jag bara föll ihop på hallgolvet. Jag hörde hur jag verkligen tog i och skrek ut tårarna medan känslan i bröstet drog åt som en snara, hårdare och hårdare. Skulle jag dö här nu, helt ensam? jag försökte att hjälpa andningen, precis som jag hade lärt mig när jag skulle föda barn, in genom näsan och ut genom munnen men det gick inte, allt snörvlande och skrikande gjorde det helt omöjligt. Jag började hyperventilera vilket gjorde att det bara blev ännu svårare att få in någon luft överhuvudtaget. Det kändes helt ärligt som att någon hade slitit ut mitt hjärta, knölat ihop det som en liten boll, slängt det på backen och sedan hoppat på det. Varför? vad hade jag gjort för fel, kunde jag ha gjort ännu mer, vad hade jag sagt och gjort som fick det att sluta så här. Offerkoftan som jag hade på mig blev större och större och jag kunde inte i min lilla värld begripa där och då vad det var jag egentligen kände.

Varje dag sedan blev en kamp om överlevnad trots att jag visste med mig någonstans där inne att det här inte var slutet, utan början till något helt annat. Hösten samma år så fick jag en av livets stora gåvor, jag blev mormor för första gången och det var nog också den dagen som jag bestämde mig för att må bra, på riktigt. . . så börjar min bok, Meditation & Yoga, vägen till ett bättre jag.

Jag känner sådan stor tacksamhet till de här fem åren, hur jag har utvecklats till en stark individ som känner stor kärlek till livet. Hur jag rör mig i positiva flöden men människor som vill mig väl, att jag är den mamma & mormor som jag älskar att vara och att jag vaknar upp varje morgon med en bra känsla och en kropp som fungerar, hur jag faktiskt hjälper andra genom om att bara dela med mig om min resa är helt fantastiskt. Under vissa perioder har det så klart varit påfrestande och väldigt jobbigt, men målet har hela tiden varit tydligt, ett bra mående & ett hälsosamt liv. / Med kärlek LindaSofie Evasdotter

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.