LindaSofie Evasdotter
Yoga World
Okategoriserade

En kamp mot kroppen

Jag hade trott att vid det här laget så skulle jag ha återhämtat mig från Covid-19 för länge sedan, men ack så fel jag hade. Dagarna går och symtomen förföljer mig som en mörk skugga och minsta lilla rörelse gör att jag blir helt slut. Andningen fortsätter att vara ansträngd, huvudvärken gör sig påmind dagligen och orken till yogan finns helt enkelt inte längre. Det känns helt ärligt som att jag har fått börjat om från noll på yogamattan, eller kanske rent av på minus.

Jag förstår att jag inte är ensam men just nu känns det tufft, hur ska jag kunna vara en förebild så här – tokslut och utan ork. Tiden på mattan har gått från att vara det absolut bästa jag vet till en ren kamp mot kroppen, från att vara pigg och vältränad till att bli helt slut och andfådd vid minsta lilla rörelse, detta på lite dyga två månader.

Så hur hade jag tänkt att vända det här… ja först och främst att fortsätta a n d a s är en bra sak, meditera och vara ute i naturen. Min längtan tillbaka till yogan, allt stöd från er fina, små steg och lätta rörelser tillsammans med min underbara envishet. Jag vet att det kommer en vändning men ikväll behövde jag få tillåta mig själv att vältra i självömkan för att ta nya tag imorgon igen.

/ Kärlek från mig.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.