LindaSofie Evasdotter
Yoga World
Livet

Det börjar med dig

Jag skäms nästan när jag ser hur länge sedan det var som jag faktiskt skrev här på bloggen och det finns egentligen inte några direkta ursäkter förutom jobb, jobb och åter jobb. Det har varit långa arbetsdagar, lite sömn, hundra bollar i luften, känslor som inte har hunnit bearbetas, långt mellan gångerna som jag har riktig kvalitetstid med familjen, på tok för lite egentid & tid för reflektion och sedan har vi envisheten till att inte stanna upp och landa – så skärpning LindaSofie, du vet och kan bättre!

Hör mig själv säga; ge dig själv tillåtelse att ta tiden att andas, att leva livet, att ge, att älska, att reflektera, att vara närvarande, att prioritera DIG. Så tillbaka till baksidan av min bok; “Genom att prioritera dig och göra sådant som du mår bra av förstärks din energi och livsglädje. Att lära sig må bra, där inne, på riktigt gör att växer som individ. Sänk kraven, sortera bort sådant som är mindre viktigt och tillåt dig att känna att vissa stunder är helt dina”.

-Det börjar med dig! och det gäller tydligen även mig.

Hur är det med dig, du som läser det här – lever du dom du lär? / Kärlek LindaSofie Evasdotter

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.